Suvanto Älylukko – turvalliseen sisäänpääsyyn

Suvanto Älylukko poistaa avainten käyttötarpeen. Ulko-oveen asennettavan älylukon ansiosta ovi on avattavissa helposti Suvanto Care -mobiilisovelluksella. Sähkölukko jouhevoittaa etenkin kotihoidon toimintaa, mutta se helpottaa myös sekä omaisten että talon asukkaan omaakin elämää. Etäohjattava lukko on varma ja erittäin turvallinen – ulkopuolisilla ei ole minkäänlaista mahdollisuutta päästä sähkölukkoon käsiksi! Suvanto Älylukko -palvelu kattaa niin omakotitaloon kuin ovipuhelimella varustettuun kerrostaloasuntoonkin soveltuvan ratkaisun.

Suvanto Älylukko rekisteröi oven käytön ja kirjaa avaukset automaattisesti Suvanto Päiväkirjaan. Suvanto Päiväkirja antaa mahdollisuuden tarkastella muun muassa asukkaan omaa kulkemista, vierailuja sekä kotihoidon käyntejä lokitietojen perusteella. Ulko-oveen asennettu älylukko takaa myös, ettei asukkaalla ole tarvetta päästää sisään ulkopuolisia.

Suvanto Älylukko on siisti ja kompaktin kokoinen. Se pystytään tarpeen vaatiessa vaihtamaan asiakkaalta toiselle helposti lukkoa ja ovea vahingoittamatta.


Suvanto Älylukko – suomalainen ratkaisu

Oveen asennettu älylukko on helppo liittää osaksi muita Suvanto Caren kattavia, ikäihmisten itsenäistä asumista tukevia palveluja. Suvanto Älylukon ansiosta ikääntyneen kotona asuminen on entistäkin sujuvampaa sekä turvallisempaa.

Suvanto Älylukon käyttöönotto ei vaadi muutoksia oven lukkoon. Älylukon rinnalla voi käyttää perinteisiä avaimia entiseen tapaan myös lukon käyttöönoton jälkeen. Ei siis ole vaaraa, että asuntoon pääseminen olisi jatkossakaan pelkästään mobiilisovelluksen varassa. Suvanto Älylukko ei vaadi itse lukon lisäksi muita laitteita – toimintoja voidaan ohjailla käyttäjien omalla älypuhelimella sovelluksen avulla. 

Sähkölukko kotihoitoon – ei enää vaikeuksia avainten kanssa

Paras älylukko tarjoaa positiivisia kokemuksia ja tuo helppoutta kotihoidon arkeen! Hoitajien aika ei enää kulu hukkaan vaihtaessa avaimia aamuvuorolaiselta iltavuorolaiselle tai toisinpäin, eikä paksua avainnippua tarvitse raahata mukanaan. Tämä lisää merkittävästi myös esimerkiksi myöhään illalla yksin liikkuvien hoitajien työturvallisuutta.

Sähkölukko tuo sujuvuutta myös hätätilanteessa. Mikäli asukas kaatuu ja hälyttää turvapuhelimellaan apua, hoitajan ei tarvitse ensiksi lähteä toimistolle hakemaan hälytyksen tekijän kotiavainta, vaan hän pääsee suoraan paikan päälle avuksi. Myös omaisten on helppo kulkea ikääntyneen luona, kun ylimääräisiä avaimia ei tarvitse teettää, saatika kantaa mukanaan. Sähkölukon ansiosta kulku on sujuvaa, vaikka asukas ei enää itse kykenisikään ovea avaamaan.

Suvanto

Palvelut

Kotona

Havainnoi arkea ja hälyttää apua automaattisesti havaittuaan poikkeavuutta. Arkea häiritsemättömät havaintoyksiköt turvaavat asumista niin kotona kuin palvelutalossa.

Mukana

Paikantava turvapuhelin takaa turvallisuuden niin kotona kuin kodin ulkopuolella. Hälyttää myös automaattisesti kaatumisesta ja poistumisesta liian kauas kotoa.

Lääke­muistuttaja

Muistuttaa lääkkeen ottamisesta oikeaan aikaan automaattisesti. Laite hälyttää, mikäli lääke jää ottamatta, jolloin voidaan avustaa lääkkeen otossa.

Älylukko

Suvanto Älylukko poistaa avainten käyttötarpeen. Ulko-oveen asennettavan älylukon ansiosta ovi on avattavissa helposti Suvanto Care -mobiilisovelluksella.

Videopuhelu

Suvanto Videopuhelu mahdollistaa etäyhteydenpidon silloinkin, kun kasvokkain tapaamiseen ei ole mahdollisuutta. Sen avulla on mahdollista lieventää yksin asuvan yksinäisyyttä ja siitä koituvia haasteita.

Ryhmävideo­puhelu

Ryhmävideopalvelulla voi osallistua helposti esimerkiksi ikäihmisten päivä- ja kuntoutustoimintaan vaikka ei pääsisi fyysisesti paikanpäälle. Palvelu toimii Suvannon Videopalvelulla.

Etämittaus

Mittaustieto siirtyy automaattisesti ammattilaiselle ja omaiselle kotona tehdystä mittauksesta. Hälyttää myös automaattisesti poikkeavuudesta.

Mobiilisovellus

Ammattilaisen ja läheisen käytössä oleva helppokäyttöinen sovellus, joka näyttää jatkuvan tilannekuvan ja toimii päiväkirjana sekä hälytysten käsittelyssä.

Turvapuhelin

Suvanto Turvapuhelin tuo turvaa kaikkialla. Turvapuhelin on helppoa kuljettaa mukana kaikkialle ja sen helppokäyttöisyyden ansiosta yhteydenpito hätätilanteissa onnistuu varmasti.

Päivystys­keskus

Suvanto Päivystyskeskus on valppaana kaiken aikaa! Se tarjoaa nykyaikaisen tavan vastaanottaa ja käsitellä asiakkailta tulevat turvahälytykset.

Ole yhteydessä

Soita meille:

040 6533 222

Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta:

myynti@suvantocare.fi
Tai laita viestiä alla olevalla
yhteydenottolomakkeella

Olen kiinnostunut: