Suvanto Mukana – turvalliseen liikkumiseen

Henkilön mukana kätevästi kulkeva turvapaikannin hälyttää tarvittaessa automaattisesti, mikäli henkilö kaatuu tai poistuu ennalta määritellyltä lähialueelta. Suvanto Mukana -laitteen avulla voi kutsua apua SOS-nappia painamalla, jolloin auttaja saa samalla paikkatiedon, mistä avunpyyntö on tehty. Laite toimii samoin kuin turvaranneke, mutta siihen voi soittaa suoraan puhelimella.

Suvanto Mukana -palvelu mahdollistaa turvallisen liikkumisen ja ulkoilun sellaisilla henkilöillä, joiden toimintakyky on laskenut iän tai jonkin muun syyn tähden. Sen avulla esimerkiksi ikäihmiset voivat pitää liikunta- ja toimintakykyä paremmin yllä, sillä Suvanto Mukana -palvelun tuoma turva innostaa lähtemään myös kodin ulkopuolelle liikkumaan. Mukana-laite on toiminnallisempi ja monikäyttöisempi kuin perinteinen turvaranneke.

Turvaranneke vai Suvanto Mukana -laite?

Vanhusten turvaranneke on jo pitkään ollut suosittu apu ikäihmisten yksin asumisen tukena. Sen käyttöä on sovellettu niin itsenäisessä asumisessa kuin myös tuetussa asumismuodossa. Useimpien turvarannekkeiden heikkous on se, että ne toimivat vain sisätiloissa, lyhyen matkan päässä vastaanottimesta, joten ne eivät ole tarjonneet turvaa kodin ulkopuolella.

Turvarannekkeen käyttö on koettu myös vaikeaksi esimerkiksi toispuolihalvauksen saaneilla, sillä ranneke vaatii molempien käsien toiminnallisuuden käytössä. Suvannon Mukana -laite on kaulaan laitettava riipus, joten sen käyttö on helppoa jo yhdellä kädellä käytettynä.

Suvanto Mukana -palvelu toimii kaikkialla, niin kotona, ulkoilemassa kuin pidemmillä reissuillakin. Sen toiminta perustuu GPS-signaaliin, joten liikkumisen seuranta on reaaliaikaista kaikkialla. Paikannin näyttää liikkumisen kartalla, joten läheinen tai hoitohenkilökunta voi seurata käyttäjän liikkumista helposti. Avun tarpeen tullessa auttaja saa tarkan tiedon käyttäjän sijainnista.

Suvanto Mukana -palvelulla saa nopeasti apua tarvittaessa

Helppokäyttöinen Mukana -laite on ikäihmisen parhain apulainen yksin liikkuessa. Sen käyttö ei vaadi monipuolista osaamista, vaan käyttö on tehty mahdollisimman selkeäksi ja vaivattomaksi. Suuren SOS-napin painaminen onnistuu hätätilanteessa huono kätiseltäkin, ja näin ollen avun saanti on nopeaa.

Mukana-laite ilmoittaa kaikille ennalta määritetyille henkilöille hälytyksen, mikäli käyttäjä turvautuu SOS-hälytykseen. Tämä varmistaa sen, että käyttäjän avunpyyntöön vastataan mahdollisimman pian. Kaikille hälytyksen saaneille välittyy myös tieto siitä, kuka hälytyksen saaneista lähtee auttamaan henkilöä. Yhteydenpito ja tiedot välittyvät mobiilisovelluksen kautta, joten kommunikointi on helppoa ja nopeaa.

Suvanto Mukana on monipuolisempi kuin perinteinen turvaranneke

Suvanto Mukana -palvelu toimii turvalaitteena kaikkina päivinä, liikkuipa käyttäjä kotona tai kodin ulkopuolella. Mukana-laitteen herkät sensorit rekisteröivät esimerkiksi käyttäjän kaatumisen tai sovitulta lähialueelta poistumisen.

Mukana-palvelussa toimii myös puhelinyhteys, joten tarvittaessa sillä voi ottaa helposti yhteyden käyttäjään. Sen avulla voidaan huolehtia läheisestä päivittäisen ulkoilu tai kauppareissun aikanakin. Mukana -palvelu lisää vapautta sekä tuo turvaa kaikkialla!

Näin Suvanto Mukana
palvelu toimii

Suvanto Mukana -palvelu

Suvanto Mukana -palvelu
hälyttää mobiilisovellukseen

  • SOS-napin painamisesta
  • Kaatumisen havaitsemisesta
  • Paikantimen akun tyhjenemisestä
  • Paikantimen sammuttamisesta
  • Lähialueelta poistumisesta

Katso esittelyvideomme Suvanto Kotona -palvelusta

Suvanto

Palvelut

Kotona

Kotisensorit havainnoivat huomaamattomasti arkea ja palvelu voi hälyttää apua havaittuaan poikkeavuutta. Arkea häiritsemättömät havaintoyksiköt turvaavat asumista niin kotona kuin palvelutalossa.

Mukana

Paikantava turvapuhelin takaa turvallisuuden niin kotona kuin kodin ulkopuolella. Laite hälyttää painettaessa SOS-nappia ja lisäksi automaattisesti kaaduttaessa ja poistuttaessa liian kauas kotoa.

Lääke­muistuttaja

Palvelu muistuttaa automaattisesti lääkkeen ottamisesta oikeaan aikaan. Lääkemuistuttaja hälyttää myös omaisen ja ammattilaisten mobiilisovellukseen, mikäli lääke jää ottamatta.

Älylukko

Suvanto Älylukko poistaa avainten käyttötarpeen. Ulko-oveen asennettavan älylukon ansiosta ovi on avattavissa helposti Suvanto Care -mobiilisovelluksella.

Videopuhelu

Suvanto Videopuhelu mahdollistaa etäyhteydenpidon silloinkin, kun kasvokkain tapaamiseen ei ole mahdollisuutta. Palvelun avulla voidaan lieventää ikäihmisen yksinäisyyden tunnetta ja siitä koituvia haasteita.

Ryhmävideo­puhelu

Ryhmävideopalvelulla voi osallistua helposti esimerkiksi ikäihmisten päivä- ja kuntoutustoimintaan vaikka ei pääsisi fyysisesti paikanpäälle. Palvelu toimii Suvannon Videopalvelulla.

Etämittaus

Palvelun avulla kotona tehdyn mittauksen (esim. verenpaine) tulos siirtyy automaattisesti ammattilaiselle ja omaiselle Suvannon mobiilisovellukseen. Palvelu hälyttää automaattisesti poikkeavista mittaustuloksista.

Mobiilisovellus

Ammattilaisen ja läheisen käytössä oleva helppokäyttöinen sovellus, joka näyttää jatkuvan tilannekuvan ja toimii päiväkirjana sekä hälytysten käsittelyssä. Mobiilisovelluksella voi hoitaa myös videopuhelut ja esimerkiksi älylukon avaamisen.

Turvapuhelin

Suvanto Turvapuhelin tuo turvaa kotona asuvalle. Turvapuhelimeen saa lisävarusteina mm. palovaroittimen, ovisensorin ja kaatumisen tunnistavan rannekkeen. Laitteen helppokäyttöisyyden ansiosta yhteydenpito hätätilanteissa onnistuu varmasti.

Päivystys­keskus

Suvanto Päivystyskeskus on valppaana kaiken aikaa! Se tarjoaa nykyaikaisen tavan vastaanottaa ja käsitellä asiakkailta tulevat turvahälytykset.

Ole yhteydessä

Soita meille:
Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta:

Tai laita viestiä alla olevalla

lomakkeella

Olen kiinnostunut: