Suvanto Turvakello – paikantava turvapuhelin aina ranteessa

Kätevästi ranteessa mukana kulkeva turvapaikannin hälyttää tarvittaessa automaattisesti ennalta sovituille hoitajille ja läheisille, mikäli henkilö kaatuu tai poistuu ennalta määritellyltä lähialueelta. Suvanto Turvakellon SOS-nappia painamalla voi kutsua apua. Auttaja saa samalla avunpyynnön paikkatiedon. Laite toimii samoin kuin turvaranneke, mutta siihen voi lisäksi soittaa suoraan puhelimella.

Turvakello mahdollistaa turvallisen liikkumisen ja ulkoilun henkilöille, joiden toimintakyky on laskenut iän tai jonkin muun syyn takia. Palvelun avulla esimerkiksi ikäihmiset voivat pitää liikunta- ja toimintakykyään paremmin yllä. Lisääntynyt turvallisuus lähtemään liikkuman myös kodin ulkopuolelle. Laite on toiminnallisempi ja monikäyttöisempi kuin perinteinen turvaranneke.

Näin Suvanto Turvakello toimii

Hälyttää:

  • SOS-napin painamisesta
  • Kaatumisen havaitsemisesta
  • Turvakellon akun lataustarpeesta
  • Turva-alueelta poistumisesta
  • Mahdollistaa 2-suuntaisen puhelun
  • Paikannus mahdollista kaikkialla

Suvanto

Palvelut

Turvakello

Suvanto Turvakello on rannekelloa muistuttava paikantava turvapuhelin. Helposti mukana kulkeva ja huomaamaton laite tuo turvallisuutta ulkoiluun, matkustamiseen ja asumiseen.

Mukana

Paikantava turvapuhelin takaa turvallisuuden niin kotona kuin kodin ulkopuolella. Hälyttää myös automaattisesti kaatumisesta ja poistumisesta liian kauas kotoa.

Turvapuhelin

Suvanto Turvapuhelin tuo turvaa kaikkialla. Turvapuhelin on helppoa kuljettaa mukana kaikkialle ja sen helppokäyttöisyyden ansiosta yhteydenpito hätätilanteissa onnistuu varmasti.

Älylukko

Suvanto Älylukko poistaa avainten käyttötarpeen. Ulko-oveen asennettavan älylukon ansiosta ovi on avattavissa helposti Suvanto Care -mobiilisovelluksella.

Kotona

Havainnoi arkea ja hälyttää apua automaattisesti havaittuaan poikkeavuutta. Arkea häiritsemättömät havaintoyksiköt turvaavat asumista niin kotona kuin palvelutalossa.

Videopuhelu

Suvanto Videopuhelu mahdollistaa etäyhteydenpidon silloinkin, kun kasvokkain tapaamiseen ei ole mahdollisuutta. Sen avulla on mahdollista lieventää yksin asuvan yksinäisyyttä ja siitä koituvia haasteita.

Ryhmävideo­puhelu

Videopuhelu on turvallinen ja helppo yhteydenpitokanava yksin asuvan vanhuksen, hoitajien sekä lähipiirin kesken.

Mobiilisovellus

Ammattilaisen ja läheisen käytössä oleva helppokäyttöinen sovellus, joka näyttää jatkuvan tilannekuvan ja toimii päiväkirjana sekä hälytysten käsittelyssä.

Päivystys­keskus

Suvanto Päivystyskeskus on valppaana kaiken aikaa! Se tarjoaa nykyaikaisen tavan vastaanottaa ja käsitellä asiakkailta tulevat turvahälytykset.

Lääke­muistuttaja

Muistuttaa lääkkeen ottamisesta oikeaan aikaan automaattisesti. Laite hälyttää, mikäli lääke jää ottamatta, jolloin voidaan avustaa lääkkeen otossa.

Ole yhteydessä

Soita meille:

040 6533 222

Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta:

myynti@suvantocare.fi
Tai laita viestiä alla olevalla
yhteydenottolomakkeella

Olen kiinnostunut: