Suvanto Videopuhelu on helppo ja turvallinen tapa pitää yhteyttä

Suvanto Videopuhelu mahdollistaa läheisten ja kotihoidon joustavan yhteydenpidon kotona asuvan ikäihmisen kanssa videopuheluna. Kotona olevan päätelaite on jatkuvassa valmiudessa ja sen selkeä käyttöliittymä mahdollistaa myös videopuheluyhteyden automaattisen avaamisen.

Suvanto Caren helppo videopuhelu on vaivaton ja turvallinen tapa ottaa yhteyttä, jos sinulla tai läheiselläsi on huoli ikäihmisen tilanteesta ja kotona pärjäämisestä. Videopuhelun soittaminen lievittää vanhuksen ikävää, kun kasvokkain tapaamiseen ei muuten olisi mahdollisuutta. 

Ole yhteydessä meihin, niin kerromme palvelusta tarkemmin!

Suvanto Videopuhelu on Suvanto Caren palvelu, joka tuo yksin asuvan vanhuksen, hoitorinkiin kuuluvat omaiset ja hoitajat toistensa lähelle ja turvallisesti. Tilanne vielä korostuu, kun meillä ja maailmalla eletään poikkeustilanteessa. Meille tärkeät ihmiset ovat yksin kotona, palvelutaloissa tai hoitolaitoksissa emmekä pääse mahdollisesti vierailemaan heidän luonaan.

Suvanto Videopuhelu on selkeä ja helppokäyttöinen

Suvanto Videopuhelu -palvelussa ikäihmisen kotiin toimitetaan päätelaite, johon on valmiiksi asennettu Suvanto Video -sovellus sekä tarvittava datayhteys. Tabletti asetetaan mukana tulevalle pöytätelineelle, virtajohto kytketään seinään ja tabletti käynnistetään. Hoitorinkiin kuuluvat lataavat älypuhelimeensa Suvanto Care -sovelluksen, jolal voidaan soittaa videopuheluja asukkaan kotiin. Näin helppo videopuhelu ikäihmiselle on mahdollista. 

Videopuhelun kuvayhteys voidaan asettaa aukeamaan automaattisesti pienen soittoviiveen jälkeen tai kytkeä myös niin, että henkilö tabletin päässä painaa vihreää luuria yhteyden avatakseen. Selkeän käyttöliittymän ansiosta myös häiriöttömät yöpuhelut ovat mahdollisia. Videopuhelun soittaminen on helppoa ja osapuolet näkevät toisensa omilta päätelaitteiltaan. 

Suvanto Videopuhelu mahdollistaa useamman eri sijainnissa olevan omaisen ja hoitajan reaaliaikaisen videopuhelun. Soittajalla on puhelimessaan Suvanto Care -sovellus, vastaajan tarvitsee tulla ainoastaan paikalle. 

Omaiset ja hoitajat voivat halutessaan ottaa yhteyttä päätelaitteeseen mobiilisovelluksen ohella myös tietokoneen selaimella toimivasta näkymästä. Kun videopuhelu lopetetaan, vastaajan ei tarvitse tehdä mitään. Kun asukkaan kotona oleva videopäätelaite on valmiustilassa siinä voidaan näyttää vaikka asukkaan valokuvia. 

Suvanto Videopuhelu mahdollistaa kotihoidon ja omaisten etäkäynnit

Suvanto Care -palvelukokonaisuudessa kaikki hoivaa tukeva teknologia toimii samalla alustalla, jossa on jatkuva sähköinen yhteydenpito asiakkaan hoivaketjun kanssa. Näin kotihoidon ja omaisten etäkäynnit ja verkosto- ja hoitopalavereiden toteutus voidaan hoitaa etänä videopuhelun avulla. 

Suvanto Caren Videopuhelu -palvelun avulla nykymallin mukainen kunnan kotikäynti voidaan hoitaa joustavasti etäkäyntinä. Tällöin videopuhelun soittaminen vanhukselle korvaa perinteisen kotikäynnin. Kustannukseltaan Suvanto Care -etäkäynti on noin viisi kertaa halvempi kuin kunnan kotikäynti. 

Suvanto Videopuhelu voidaan ottaa osaksi tukemaan yksin asuvan ikäihmisen arkea. Suvanto Kotona -palvelun rinnalla se täydentää ratkaisua, jolloin vanhuksen voinnin tarkastuskäynnit voidaan hoitaa helposti ja turvallisesti etäkäyntinä. Kun järjestelmään lisätään vielä Suvanto Lääkemuistuttaja -palvelu, voidaan lisäksi vanhuksen lääkkeenottoa ja kotona pärjäämistä tukea vielä paremmin. 

Suvanto Care -palvelukokonaisuus voidaan räätälöidä huolellisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Jos läheisesi tarvitsee tukea kotona pärjäämiseen tai tarvitset Suvanto Videopuhelu -palvelun yhteydenpitoon ikäihmisen kanssa, ole rohkeasti yhteydessä niin kerromme mielellämme lisää! 

Näin Suvanto Videopuhelu
-palvelu toimii

Läheisten ja kotihoidon yhteydenpito

Suvanto Videopuhelu mahdollistaa videopuheluyhteyden muodostamisen asukkaan kotiin helposti läheisen ja hoitajan käytössä olevasta Suvanto Care -sovelluksesta.

  • Aina päällä oleva videopuhelupäätelaite kotona ja mobiilisovellus omaisilla ja hoitajilla
  • Videopuheluyhteys hoitajien sekä omaisten ja kotona asuvan henkilön välillä
  • Hoitajan ja omaisen videopuheluyhteys voidaan ottaa tietokoneen selainliittymästä ja mobiilisovelluksesta
  • Selkeä käyttöliittymä kotiin toimitettavassa päätelaitteessa mahdollistaa myös videopuheluyhteyden automaattisen avaamisen sekä tarvittaessa myös häiriöttömät yöpuhelut

Suvanto

Palvelut

Turvakello

Suvanto Turvakello on rannekelloa muistuttava paikantava turvapuhelin. Helposti mukana kulkeva ja huomaamaton laite tuo turvallisuutta ulkoiluun, matkustamiseen ja asumiseen.

Mukana

Paikantava turvapuhelin takaa turvallisuuden niin kotona kuin kodin ulkopuolella. Hälyttää myös automaattisesti kaatumisesta ja poistumisesta liian kauas kotoa.

Turvapuhelin

Suvanto Turvapuhelin tuo turvaa kaikkialla. Turvapuhelin on helppoa kuljettaa mukana kaikkialle ja sen helppokäyttöisyyden ansiosta yhteydenpito hätätilanteissa onnistuu varmasti.

Älylukko

Suvanto Älylukko poistaa avainten käyttötarpeen. Ulko-oveen asennettavan älylukon ansiosta ovi on avattavissa helposti Suvanto Care -mobiilisovelluksella.

Kotona

Havainnoi arkea ja hälyttää apua automaattisesti havaittuaan poikkeavuutta. Arkea häiritsemättömät havaintoyksiköt turvaavat asumista niin kotona kuin palvelutalossa.

Videopuhelu

Suvanto Videopuhelu mahdollistaa etäyhteydenpidon silloinkin, kun kasvokkain tapaamiseen ei ole mahdollisuutta. Sen avulla on mahdollista lieventää yksin asuvan yksinäisyyttä ja siitä koituvia haasteita.

Ryhmävideo­puhelu

Videopuhelu on turvallinen ja helppo yhteydenpitokanava yksin asuvan vanhuksen, hoitajien sekä lähipiirin kesken.

Mobiilisovellus

Ammattilaisen ja läheisen käytössä oleva helppokäyttöinen sovellus, joka näyttää jatkuvan tilannekuvan ja toimii päiväkirjana sekä hälytysten käsittelyssä.

Päivystys­keskus

Suvanto Päivystyskeskus on valppaana kaiken aikaa! Se tarjoaa nykyaikaisen tavan vastaanottaa ja käsitellä asiakkailta tulevat turvahälytykset.

Lääke­muistuttaja

Muistuttaa lääkkeen ottamisesta oikeaan aikaan automaattisesti. Laite hälyttää, mikäli lääke jää ottamatta, jolloin voidaan avustaa lääkkeen otossa.

Ole yhteydessä

Soita meille:
Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta:

Tai laita viestiä alla olevalla

lomakkeella

Olen kiinnostunut: