Suvanto Turvapuhelin – turvaa käden ulottuvilla

Suvanto Turvapuhelimen avulla apua voi kutsua paikalle nopeasti. Turvapuhelin on erittäin helppokäyttöinen ja varma! Turvapuhelimeen sisältyvä pieni hälytin pidetään aina mukana joko kaulariipuksena tai rannekkeena. Se on täysin vesi- ja pölytiivis, joten hälytin voi olla paikoillaan myös suihkussa käydessä. Suvanto Turvapuhelin sopii erinomaisesti vanhukselle tai perussairaalle, tuoden turvaa jokaiseen päivään. 

Toiminnallinen, täysi elämä on jokaisen oikeus. Se on mahdollista silloin, kun riittävästä perusturvasta ei tarvitse huolehtia. Edes niin kutsuttu vanhusten kännykkä ei kulje mukana samalla tavalla kuin ranteeseen asetettu turvapuhelin. Suvanto Turvapuhelin varmistaa, että apu on napin painalluksen päässä juuri silloin, kun sitä tarvitaan. Tieto siitä kannustaa omatoimisuuteen ja liikkeeseen, mikä parantaa virkeyttä ja elämänhalua. Se suo mielenrauhaa myös ikääntyneen lähiomaisille.

Turvapuhelin ranteeseen – hälytys voi pelastaa hengen

Kun ikääntynyt kaatuu, hän ei välttämättä pääse enää ylös omin avuin. Senioripuhelin on jäänyt toiseen huoneeseen ja uhkana on, ettei kukaan huomaa hätää moneen päivään. Jos kaatuminen tapahtuu vaikkapa suihkussa, voi lyhyessäkin ajassa seurata kylmettyminen ja hengenvaara. Ranteeseen asennetun Suvanto Turvapuhelimen avulla tieto tilanteesta tavoittaa hoitohenkilökunnan tai omaiset hetkessä ja apu ennättää paikalle erittäin nopeasti.

Helppokäyttöinen ratkaisu seniorille – puhelin joka tuo turvan 

Suvanto Turvapuhelin on erittäin helppokäyttöinen ja laitteessa on kuuluvaääninen sisäinen kaiutin. Puhelin on akkuvarmennettu ja akun kesto on jopa 12 päivää. Laite hälyttää automaattisesti Suvanto Care -järjestelmän kautta hoitohenkilöstölle, kun se siirtyy akkukäytölle. Rannehälyttimen/riipuksen paristo kestää jopa viisi vuotta.

Syrjäisellä seudulla tai kesämökillä riesana on usein verkon vuoksi oikutteleva puhelin. Vanhusten omaisten ja hoitajien tulisi kuitenkin saada hädän hetkellä kontakti nopeasti. Suvanto Turvapuhelin voi tarvittaessa käyttää myös operaattorista riippumatonta yhteyttä, jolloin se etsii aina vahvimman matkapuhelinverkkosignaalin.

Suvanto Turvapuhelin – enemmän kuin tavallinen vanhusten puhelin!

Suvanto Turvapuhelimeen on saatavilla lisävarusteina muun muassa:   
  • Rannekehälytin, joka tunnistaa kaatumisen ja hälyttää siitä automaattisesti.  
  • Ovihälytin, joka hälyttää välittömästi oven avaamisesta.
  • Savuhälytin, joka välittää heti hälytyksen myös hoitajille sekä omaisille.

Suvanto

Palvelut

Turvakello

Suvanto Turvakello on rannekelloa muistuttava paikantava turvapuhelin. Helposti mukana kulkeva ja huomaamaton laite tuo turvallisuutta ulkoiluun, matkustamiseen ja asumiseen.

Mukana

Paikantava turvapuhelin takaa turvallisuuden niin kotona kuin kodin ulkopuolella. Hälyttää myös automaattisesti kaatumisesta ja poistumisesta liian kauas kotoa.

Turvapuhelin

Suvanto Turvapuhelin tuo turvaa kaikkialla. Turvapuhelin on helppoa kuljettaa mukana kaikkialle ja sen helppokäyttöisyyden ansiosta yhteydenpito hätätilanteissa onnistuu varmasti.

Älylukko

Suvanto Älylukko poistaa avainten käyttötarpeen. Ulko-oveen asennettavan älylukon ansiosta ovi on avattavissa helposti Suvanto Care -mobiilisovelluksella.

Kotona

Havainnoi arkea ja hälyttää apua automaattisesti havaittuaan poikkeavuutta. Arkea häiritsemättömät havaintoyksiköt turvaavat asumista niin kotona kuin palvelutalossa.

Videopuhelu

Suvanto Videopuhelu mahdollistaa etäyhteydenpidon silloinkin, kun kasvokkain tapaamiseen ei ole mahdollisuutta. Sen avulla on mahdollista lieventää yksin asuvan yksinäisyyttä ja siitä koituvia haasteita.

Ryhmävideo­puhelu

Videopuhelu on turvallinen ja helppo yhteydenpitokanava yksin asuvan vanhuksen, hoitajien sekä lähipiirin kesken.

Mobiilisovellus

Ammattilaisen ja läheisen käytössä oleva helppokäyttöinen sovellus, joka näyttää jatkuvan tilannekuvan ja toimii päiväkirjana sekä hälytysten käsittelyssä.

Päivystys­keskus

Suvanto Päivystyskeskus on valppaana kaiken aikaa! Se tarjoaa nykyaikaisen tavan vastaanottaa ja käsitellä asiakkailta tulevat turvahälytykset.

Lääke­muistuttaja

Muistuttaa lääkkeen ottamisesta oikeaan aikaan automaattisesti. Laite hälyttää, mikäli lääke jää ottamatta, jolloin voidaan avustaa lääkkeen otossa.

Ole yhteydessä

Soita meille:

040 6533 222

Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta:

myynti@suvantocare.fi
Tai laita viestiä alla olevalla
yhteydenottolomakkeella

Olen kiinnostunut: