Suvanto Care -kokemuksia hyödynnetään meillä palvelun kehittämisessä

Suvanto tarkoittaa rauhallisuutta ja huolettomuutta. Suvanto Caren visio kumpuaa Lapin lumoavasta luonnosta ja tarjoaa turvallista ja rauhaisaa vanhuutta jokaiselle.

Suvanto Care pyrkii tukemaan ikääntyvien omassa kodissa asumista ja itsenäistä selviytymistä arjessa. Pyrkimyksenä on taata jokaiselle kotona yksin asuvalle ja asumiseen tukea tarvitsevalle Suvanto Care -kokemuksia, jotka säilyttävät turvallisuudentunteen vahvana.

Suvanto Care tarjoaa turvallisia, monipuolisia ja arkea helpottavia kokemuksia niin ikäihmisille kuin heidän omaisilleenkin. Olemme auttaneet jo satoja kotona asuvia turvallisempaan ja huolettomampaan elämään.

Hyviä Suvanto Care kokemuksia on siis karttunut yhä useammalle ikäihmiselle ja heidän omaisilleen. Tutustu tyytyväisten asiakkaittemme kokemuksiin ja ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää!

Suvanto Care on kotimaassa suunniteltu ja tuotettu innovaatio

Suvanto Care on kotimainen, Rovaniemellä kehitetty innovaatio, joka tukee kotihoitoa huomaamattomalla ja asukkaan arkea häiritsemättömällä tekniikalla. Suvanto-laitteet ja teknisen ratkaisun ympärille rakentuva palvelukokonaisuus on suunniteltu ja tuotettu Suomessa. Tämä takaa kokonaisuudelle esteettömän hallittavuuden ja toimintavarmuuden. Ikäihmisistä huolta pitävät läheiset ja hoivantarjoajat saavat Suvannon avulla reaaliaikaista tietoa heidän hyvinvoinnistaan.

Läheisten ja hoitajien turha huoli väistyy, kun Suvannon ansiosta voidaan tukea tarvitsevien asukkaiden hyvinvoinnissa tapahtuviin muutoksiin puuttua jopa ennalta, mikäli arjessa tapahtuu jotakin normaalista poikkeavaa.

Suomen väestö ikääntyy ja yli 65-vuotiaiden osuus väestöstä kasvaa eri väestöennusteiden mukaan yli neljännekseen vuoteen 2030 mennessä. Hyviä kokemuksia Suvanto Caresta kertyy päivä päivältä, jolloin asukkaan jatkuvassa kotihoidon palvelutarpeen arvioinnissa voidaan tehokkaasti hyödyntää Suvannosta saatua hyvinvointitietoa. Tieto mahdollistaa entistä paremman hoidon tason ja oikea-aikaisen avun järjestämisen asukkaille.

Kokemuksia jakamalla turvataan jatkuva palvelukehitys

Älypuhelimen Suvanto-sovelluksesta on helppo seurata mitä läheiselle tapahtuu ja sama tieto ohjautuu myös hoitajan puhelimeen mikäli jotain poikkeavaa ilmaantuu. Suvanto toimii itsekseen, eikä asukkaan tarvitse huolehtia sen toimintakunnosta. Suomessa Suvanto Care tuo rauhaa ja turvallisuudentunnetta kaikille osapuolille. On turvallisempi olo, kun tiedetään miten seniori voi ja apua on saatavilla tarpeen niin vaatiessa.

Suvanto tuottaa jatkuvaa tilannetietoa lähiomaisten ja hoitajien käyttöön. Hoivatarpeen päättelyn hoitajat tekevät kuitenkin aina itse. Suvanto auttaa tehokkaasti hoitohenkilöstöä hoitotyön priorisoimisessa, ja sen avulla tiedetään kuka asiakkaista on nopeimmin avun tarpeessa. Näin turhat rutiinikäynnit asiakkaiden luona vähenevät ja apu voidaan kohdistaa oikeaan aikaan ja tarpeeseen.

Säästyvää aikaa voidaan hyödyntää pidempiin tapaamisiin ja kokemuksia Suvanto Caren palveluista voidaan jakaa puolin ja toisin, joka mahdollistaa taas jatkuvan palvelukehityksemme asiakkaitamme herkästi kuunnellen.

Suvanto Care -kokemuksia

Ole yhteydessä

Soita meille:
Sähköpostilla tavoitat meidät osoitteesta:

Tai laita viestiä alla olevalla

lomakkeella

Olen kiinnostunut: