TIEDOTE  15.4.2021

Hyvä Suvanto Care -sovelluksen käyttäjä,

Suvanto Care kehittää palveluaan jatkuvasti tarpeen mukaan ja Suvanto Care -älypuhelinsovellus on jatkuvasti kehittyvä osa palvelua. Päivitysten tarkoitus on parantaa palvelun käytettävyyttä ja hyödynnettävyyttä sekä tukea tietoturvan jatkuvaa kehitystä. Sovelluksen päivitys tulee ohjeistuksemme mukaisesti olla asetettu puhelimen asetuksissa automaattisesti päivittyväksi, jotta uudet ominaisuudet, parannukset ja mahdolliset korjaukset ovat automaattisesti aina käytössä.

Kaikkien käyttäjien tulee päivittää Suvanto Care -sovellus uuteen versioon 31.5.2021 mennessä.

Voit päivittää sovelluksen Googlen ”Play Kauppa” -sovelluksen kautta (Android) tai Applen ”App Store” -sovelluksen kautta (iPhone). Suorat linkit sovellusasennukseen löytyvät myös tästä linkistä.

Vanhemmat sovellusversiot (sovelluksen versio on oltava vähintään 1.5.1 tai uudempi) eivät ole jatkossa käytettävissä 31.5.2021 jälkeen, johtuen muutoksista tietoturvavaatimuksissa. Tarkistathan, että sovelluksesi on päivittynyt tähän versioon ennen tätä päivää, jotta käyttö voi jatkua normaalisti. Voit tarkistaa käytössä olevan version avaamalla puhelimesi sovelluskaupan ja hakemalla sieltä sovellusta hakusanalla ”Suvanto Care” tai avaamalla yllä olevan linkin puhelimellasi.

Mikäli sinulla ei ole automaattinen päivitys käytössä, ota myös se käyttöön laitevalmistajan ohjeen mukaisesti:


Mikäli tarvitset tukea sovelluksen päivitykseen, olethan yhteydessä tekniseen tukeemme sähköpostitse tuki@suvantocare.fi tai puhelimitse 040 6577 343