Suvanto MukanaSuvanto KotonaÄlypuhelinsovellusMuut kysymykset

Suvanto Mukana

Miksi en saa paikkatietoa sovellukseen?

Suvanto Mukana -turvapuhelin käyttää paikannukseen GPS-satelliitteja. Sisätiloista ei välttämättä saada yhteyttä satelliitteihin. Vie laite muutamaksi minuutiksi ulos paikkaan, josta on avoin näkyvyys taivaalle. Kokeile tämän jälkeen tehdä SOS-hälytys tai paikantaa laite sovelluksesta uudelleen.

Kauanko paikantimen akku kestää?

Suvanto Mukana -paikantimen akunkesto on normaalisti 1-2 viikkoa. Huomaa kuitenkin, että akku tyhjenee huomattavasti nopeammin, kun laitetta käytetään aktiivisesti.

Akku kuluu nopeammin esimerkiksi kun paikantimeen soitetaan, sitä paikannetaan usein tai käytössä on alueelta poistumisen hälytykset. Laitteen akku kannattaa ladata muutaman päivän välein, mutta kuitenkin viimeistään mahdollisimman pian, kun tulee ilmoitus, että akku on vähissä.

Suvanto Kotona

Onko Suvanto Kotona -järjestelmä helppo asentaa?

Suvanto Kotona -järjestelmän laitteet ovat helposti asennettavissa ilman työkaluja. Havaintoyksiköt kiinnitetään tarrakiinnityksellä pintoihin. Asentaminen onnistuu normaalisti lähes keneltä tahansa normaalitoimintakykyiseltä henkilöltä noin puolessa tunnissa asennusohjetta seuraamalla. Halutessasi voit tilata meiltä myös asennuspalvelun.

Mitä Suvanto Kotona käyttöönotto vaatii asunnolta?

Suvanto Kotona -järjestelmän käyttöönotto ei vaadi mitään kotona tehtäviä sähkö- tai rakennustöitä. Vaatimuksena on ainoastaan yksi tavallinen pistorasia, johon voidaan kytkeä Suvanto -keskusyksikkö.

Suvanto Care -älypuhelinsovellus

Kuuluuko palvelun hintaan rajattomasti älypuhelinsovelluksen käyttäjiä?

Suvanto Care -sovelluksen käyttäjämäärää ei ole rajoitettu ja käyttäjät sisältyvät palvelun hintaan. Lähiomais- ja hoitajakäyttäjiä voi lisätä tai muokata myöhemmin tarpeen mukaan.

Mistä tiedän, että hälytys on käsitelty?

Suvanto Care välittää hälytykset aina kaikille hoivaketjussa oleville älypuhelinsovelluksen käyttäjille. Järjestelmä välittää tiedon kaikille osapuolille heti, kun kuka tahansa heistä ottaa hälytyksen käsittelyyn sovelluksesta. Kun hälytys on käsitelty, sovelluskäyttäjä voi jättää viestin muille hoivaketjussa oleville sovelluksessa näkyvään päiväkirjaan. Hälytyksen tila ja viesti välittyvät automaattisesti heti myös muille osapuolille.

Miten saan Suvanto Care -sovelluksen käyttöön puhelimeeni?

Suvanto Care sovelluksen voi asentaa Android- ja iPhone -puhelimiin sekä tablet-laitteisiin. Voit asentaa sovelluksen App Storesta tai Google Playsta.

Miten voin vaihtaa ilmoitusäänen sovelluksen hälytyksille?

Androidin versiosta 8 lähtien sovelluskohtaisen ilmoitusäänen vaihtaminen tapahtuu sovelluksen kanavan asetuksista.

Androidin versiossa 7 ja sitä vanhemmissa versioissa Suvanto Care -sovelluksen ilmoitusäänen vaihtaminen tapahtuu sovelluksen asetuksista.

Muut kysymykset

Voinko käyttää Suvanto Caren palveluja Suomessa asuvalla läheiselläni, vaikka asun itse ulkomailla?

Kyllä voit. Suvanto Caren älypuhelinsovelluksella saat jatkuvan tilannekuvan läheisesi arjesta. Poikkeaman havaitessaan järjestelmä hälyttää kaikille älypuhelinsovelluskäyttäjille sijainnista riippumatta.

Suomalaista osaamista